Få retter er like gode som stekt makrell om sommeren, eller torskeloin med litt pepperrot om høsten. Imidlertid er det alltid en trussel når du spiser fisk - et skjær i sjøen som virkelig risikerer å ødelegge matopplevelsen. Bein! Harde, lange, skarpe og direkte farlige, kan de gi både uro og dårlige opplevelser.
Med en virkelig god filetkniv, unngår du beinene. For selv om det også kreves en viss fingerferdighet, hjelper det ikke hvis du ikke har en god filetkniv. En god filetkniv er skarp og spiss for å få tilgang til små skjulesteder med bein, men likevel ikke ødelegge fisken. Å filetere en fisk med en høykvalitets filetkniv kan være en ren nytelse. Måten kniven glir gjennom fisken og fjerner kjipe bein, kan være veldig oppmuntrende. Filetkniven kan også brukes til å skjære av membraner og fett fra et kjøttstykke. En filetkniv er med andre ord en skikkelig renser av ting som er kjedelige!
Dimensjoner: Knivblad 27 cm.
Steel
Artikkelnummer | 410975-94 |
Ledetid | 3 |
Kvinner/Menn | Unisex |
Materialer | Knivblad: Stål\nHåndtak: Akasietre |
Land | China |
Prisinformasjon | Alle priser er NOK ekskl. mva. |
Lagersaldo One size | 3339 st |
Hva | Antall | Pris/stk | Total |
---|---|---|---|
{description} | {quantity} | {price_pcs} | {price_total} |
TOTAL | {total} |